jump to navigation

Presentation Day Disember 18, 2006

Posted by kamarul in EKSPRESI.
trackback

Hari ini, aku akan buat presentation paperwork Resource centre di depan Creative Director, Zainal Rashid Ahmad (Abg Zainal) bersama-sama Director of Financial dan C.E.O.Paperwork yang berusia 3 minggu ini harus mendapat kebenaran dan perhatian dari Mereka-mereka ini.Aku mengharapkan agar satu resource centre akan dibuka dan menjadi mercu tanda pembangunan intelektual Firdaus Maju Sdn Bhd.Paling penting aku dapat merealisasikan harapan Abg Zainal agar resource centre ini bakal menjadi pusat rujukan maklumat kepada rancangan berbentuk ‘Report Investigation’ pada masa depan.

Ketika aku menaip artikel ini, presentation belum bermula.Dijangka aku akan mengadap ketiga-tiga mereka jam 12 tengah hari nanti.Ketika ini aku sibuk dengan research berkaitan dengan Program Ziarah yang akan membuat penampilan pada Bulan Ramadhan tahun hadapan.Kali ini, Ziarah bersama krew-krew akan menjelajah bumi Timur tengah dan Eropah.Antara negara yang akan di lawati adalah Iraq, Iran, Syria, Chechnya Deghiestan,Tartarstan dan Turki.Konsep rancangan Ziarah kali ini adalah lebih kepada cara hidup masyarakat Islam tradisi dan sejarah bangsa di sesuatu kawasan dan negara.Cukup setakat ini dahulu coretan buat kali ini.Semoga berjumpa lagi.  

Komen-komen»

1. lurvlymaria - Disember 18, 2006

gud luck kamarul.. hehe, smlm aku gi sgah umah aiy..

2. kamarul - Disember 18, 2006

Singgah rumah I?? ok.Thanks.ketar2 ada ni.ha.ha.

3. Anak Binti Bapak - Disember 18, 2006

Gud Luck for everything…

Hadapi dengan senyuman
Semua yang terjadi
Biar terjadi….
Hadapi dengan tenang jiwa
Semua… kan baik baik saja

Bila ketetapan tuhan
Sudah ditetapkan
Tetaplah sudah….
Tak ada yang bisa merubah
Dan takkan bisa berubah

Relakanlah saja ini
Bahwa semua yang terbaik
Terbaik untuk kita semua
Menyerahlah untuk menang

4. Kadir Dikoh - Disember 19, 2006

Risalah Hati (untuk mereka yg terkenangkan awek lama)

Hidupku tanpa cintamu
Bagai malam tanpa bintang
Cintaku tanpa sambutmu
Bagai panas tanpa hujan
Jiwaku berbisik lirih
Ku harus milikimu

Aku bisa membuatmu
Jatuh cinta kepadaku
Meski kau tak cinta kepadaku
Beri sedikit waktu
Biar cinta datang
Karena telah terbiasa

Simpan mawar yang kuberi
Mungkin wanginya mengilhami
Sudikah dirimu untuk
Kenali aku dulu
Sebelum kau ludahi aku
Sebelum kau robek hatiku

Aku bisa membuatmu
Jatuh cinta kepadaku
Meski kau tak cinta… kepadaku

Hidup tanpa cintamu
Bagai bulan tanpa bintang
Cintaku tanpa sambutmu
Bagai panas tanpa hujan

5. axl rose - Disember 22, 2006

berusia 3 minggu ye?
wah, kapda president kamarul, aku tau hang mmg terer dalam bab-bab mempresent nie.
so, selamat mempresent walaupon dah present la katakan,
lepas ie kita dpt la tgk president kamarul pi jalan-jalan luaq negri plak, wah, mmg bule jadi org turkishtan la lepas nie, bawak balek karpet bnyk2 na…hahahahahahaha

aku nak beli untuk umah aku.. yeehaaaa

6. lahjenan - Januari 10, 2007

mcm best je keje wat2 research ni🙂
good luck dkt tmpt keje baru

7. lurvlymaria - Januari 11, 2007

xdo update ko?

8. axl rose - Januari 12, 2007

selamat taun bharue president…
aku harap hang dpt menjadi seorang chief resource centre yang dedikasi dan berhemah tinggi…

9. kak lony - Mac 14, 2007

boleh ngorat … presentation mcm mana ????
bila nk masuk expose ..
HELL is waiting for you..
ps… jgn tinggal spender biru dalam toilet..
malu FM …

10. Aman - Mac 14, 2007

Hell is in our mind.Aku dah ready.Jangan takut cik Syafinah Othman.Walaupun ko gunakan nama samaran pun aku tetap tau ko yag bagi komen ni.Kantoi siot!kot ye pun, jangan la bubuh email tu penuh

11. suzila - Mac 29, 2007

ps… jgn tinggal spender biru dalam toilet..
malu FM …

Hahahhahahah….. klaka sungguh kau kam…😉


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: